Sirate

SIRATE

SIRATE on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Tutkimme, selvitämme ja ratkaisemme vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Toiminta-ajatus

Hyvä ilmanlaatu tukee hyvää elämänlaatua.

Ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien asiantuntijapalveluiden tuottaminen on liiketoimintamme perusta. Ammattitaitomme ydin perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen sekä jatkuvaan haluun kehittyä ja oppia uutta.

Arvot

Arvopohjamme on vakaassa ammattilaisuudessa, asiakaslähtöisyydessä ja palveluhenkisyydessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta osaamista ja laadukkaita ratkaisuja haastavissakin sisäympäristöön liittyvissä ongelmatilanteissa.Olemme asettaneet yrityksellemme sekä sen myötä jokaiselle työntekijällemme toimintaamme ohjaavat arvot, jotka kaikki tähtäävät laadukkaaseen asiakaslähtöiseen palveluun.
Asiakastyytyväisyys
✓ laatu, palvelutaso, asiakkaan tarpeiden huomioiminen
Palvelun laatu
✓ asiantuntemus, moraali, rehellisyys ja riippumattomuus kaikessa tekemisessä
Henkilöstön sitoutuminen
✓ ahkeruus, vapaus ja vastuu sekä yksilöiden kehittyminen, joka on edellytys menestykselle
Avoimuus
✓ toiminnan läpinäkyvyys, avoin kommunikointi ja yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa
Sirate pähkinänkuoressa
  • Sirate perustettiin vuonna 2009
  • Työntekijöillämme on pitkä ja laaja-alainen kokemus sisäilman asiantuntijatehtävistä useilla tahoilla
  • Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Projektien laadunvarmistus

Siraten projektin laadunvarmistusmenettely perustuu Rakentamisen Laatu RALA ry laatimiin RALA‐sertifioinnin arviointiperusteisiin. Sisäilma‐ ja kuntotutkimisprosessi jakaantuun kahteen osa‐alueeseen, asiantuntija‐arvion laatuun ja toteutukseen sekä järjestelmälliseen selvitysprosessin hallintaan. Toimintajärjestelmä sekä jatkuva asiantuntijoiden koulutus‐ ja kehitystoiminta takaavat palveluiden laadukkuuden.

Sisäilma- ja kosteusteknissä kuntotutkimuksissa noudatetaan Asumisterveysasetuksen soveltamisohjeen vaatimuksia ja toimintatapoja laadukkaasta tutkimustavasta*. 

Käytämme ainoastaan korkeatasoisia yhteistyökumppaneita ja FINASin akkreditoimia testauslaboratorioita, joiden laatutaso täyttää myös elintarviketurvallisuusvirasto Eviran hyväksynnän asumisterveystutkimuksille.

Laatuvaatimuksena on, että testauslaboratorioiden tulee täyttää terveydensuojelulain (763/1994) ja sen nojalla annettujen asetusten (545/2015) ja säännösten edellyttämät, viranomaisille tarkoitettujen tutkimusten vaatimukset. 

* Asumisterveysasetuksen soveltamisohje, osa I-V, Asumisterveysasetus, Ohje 8/2016, Valvira. Saatavana: http://www.valvira.fi/ymparistoterveys/terveydensuojelu/asumisterveys

Sirate Group Oy julkinen ympäristölupaus 2023–2026

Teemme ympäristömyönteistä työtä huolehtimalla rakennuskantamme sisäilman puhtaudesta ja elinkaaren pitkäikäisyydestä 

  • rakentamisvaiheessa kosteuden- ja puhtaudenhallinnan tehtävissä sekä 
  • peruskorjausta ja sisäilman laadun selvitystä varten tehdyissä tutkimuksissa, 
  • ennakoivissa tarkastuksissa ja 
  • vesivahinkotapahtumissa.  

Tätä tukee myös Työsuojelurahaston tutkimushankkeemme sisäilmatutkimuksista syntyneiden tuhansien tutkimustulosten analysoinnista. 

Olemme tiedostaneet vastuumme ympäristöstämme ja toimimme ympäristöystävällisesti ja vaatimusten mukaisesti. Toimimme vastuullisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja kannustamme viestinnässämme kaikkia toimimaan ympäristö huomioiden. Seuraamme säännöllisesti auditoinneilla edistystämme asettamissamme ympäristötavoitteissa. Tulevalla 2023–2026-kaudella haluamme kehittyä entistä paremmiksi ympäristömyönteisessä viestinnässä, lajittelussa ja huomioida liikkumisemme vaikutuksia ekosysteemiin. 

”Asiakaslähtöisyys ja laadukkaat palvelut ovat toimintamme perusta.”

SIRATE on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille

Sirate palvelee sinua kaikkialla Suomessa. Meillä on toimistot Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.

TAMPERE
Sirate Group Oy
Puh. 046 851 4392
Tampereentie 495,
33880 Lempäälä

TURKU
Sirate Group Oy
Puh. 046 850 5088
Lemminkäisenkatu 59
20720 Turku

Helsinki
Sirate Group Oy
Puh 0505411994
Kaupintie 2
00440 Helsinki

KUOPIO
Sirate Group Oy
Puh. 040 089 7727
Oppipojankuja 4
70780 Kuopio

JYVÄSKYLÄ
Sirate Group Oy
Puh. 050 359 5837
Alasinkatu 1–3
40321 Jyväskylä

TIETOSUOJA
Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta saamme tarvittavia kävijätietoja. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen.

© Copyright 2018, Sirate Group Oy